moneyexpert.gr

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα προϊόντα από την Vodafone

Η Vodafone, υλοποιώντας τη στρατηγική της για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας, παρουσίασε, χθες κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, πρωτοποριακές προτάσεις για την επικοινωνία, οι οποίες θέτουν νέα δεδομένα και ανοίγουν καινούργιους δρόμους στην επικοινωνία του αύριο.

Συγκεκριμένα, η Vodafone παρουσίασε τη μοναδική νέα σειρά προγραμμάτων Vodafone Unlimited που έρχονται να ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζαμε για τα προγράμματα συμβολαίου μέχρι σήμερα. Τα νέα Vodafone Unlimited απελευθερώνουν την επικοινωνία με το κινητό, αφού παρέχουν απεριόριστη επικοινωνία προς κινητά Vodafone αλλά και δωρεάν χρόνο ομιλίας προς τα άλλα δίκτυα και τα σταθερά τηλέφωνα.

Επιπλέον, η Vodafone παρουσίασε το Vodafone 360 – μία νέα σειρά καινοτόμων διαδικτυακών υπηρεσιών για κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η νέα υπηρεσία παρέχει μία πραγματικά «συνδυασμένη» εμπειρία mobile internet, καθώς επιτρέπει στο χρήστη να διατηρεί μία ενοποιημένη λίστα επαφών από όλα τα social networks στα οποία ανήκει, λίστα μουσικής, φωτογραφιών, αλλά και υπηρεσίες χαρτών, καθώς και να επικοινωνεί με κάθε δυνατό τρόπο με τις διάφορες ομάδες φίλων του.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, αναφορά έγινε και στη συνεργασία της Vodafone με την Hellas Online, για την παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών κινητής, σταθερής και internet.

«Σήμερα, οι πελάτες μας απαιτούν να απολαμβάνουν όλο και πιο γρήγορη επικοινωνία, με απλό τρόπο, άμεση πρόσβαση στην πληροφορία και στην ενημέρωση, από όλα τα διαθέσιμα μέσα. Απαιτούν να απολαμβάνουν αυτές τις υπηρεσίες ανεξάρτητα, όχι μόνο από το χρόνο και τον τόπο που βρίσκονται, αλλά και από τον τρόπο ή το μέσο που έχουν κάθε φορά επιλέξει να χρησιμοποιούν. Η Vodafone μπορεί να τους τα προσφέρει όλα αυτά. Και πάνω από όλα να τους προσφέρει την ελευθερία να επιλέγουν ό,τι οι ίδιοι επιθυμούν. Με τρόπο σαφή, απλό, εύκολο στη χρήση και κυρίως με μεγάλη αξία για τα χρήματα που δίνουν», τόνισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone, κ. Ν. Σοφοκλέους.

H Vodafone ανατρέπει τα δεδομένα των τηλεπικοινωνιών στην ελληνική αγορά, με τα νέα προγράμματα Vodafone Unlimited, το Vodafone 360, τη συνεργασία της με την Hellas Online, από την οποία σύντομα αναμένονται νέα προγράμματα σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και internet, αλλά και τη Νέα Καρτοκινητή Vodafone, με ενιαία χαμηλή χρέωση προς όλα τα δίκτυα. Τοποθετεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πάνω από όλα τον ίδιο τον πελάτη, δίνοντάς του τη δυνατότητα να επιλέγει και να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Η υπογραφή της νέας επικοινωνιακής καμπάνιας «Power to You», σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής με καινοτόμες, εύκολες και εξατομικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα, όπου οι πελάτες θα έχουν τη δύναμη να επιλέγουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου