moneyexpert.gr

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Vodafone Unlimited προγράμματα συμβολαίου

Η Vodafone παρουσίασε τη νέα σειρά προγραμμάτων Vodafone Unlimited, που προσφέρουν απεριόριστη επικοινωνία ακόμη και προς όλα τα δίκτυα!

Tα νέα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Unlimited απελευθερώνουν την ομιλία και συνδυάζουν απεριόριστη επικοινωνία και οικονομία με τον πιο έξυπνο τρόπο δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές να μιλάνε και να γράφουν απεριόριστα και οικονομικά ακόμη και προς όλους!

Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστη ομιλία προς κινητά Vodafone, προς όλα τα σταθερά ή ακόμα και προς όλους, επιλέγοντας ένα από τα 8 μόνο νέα διαφορετικά προγράμματα που ξεκινούν από τα 20€ το μήνα. Επιπλέον, για τους συνδρομητές που θα εγγραφούν στα νέα προγράμματα Vodafone Unlimited προσφέρονται δωρεάν απεριόριστα γραπτά μηνύματα, ακόμα και προς όλα τα δίκτυα για πάντα! Έτσι, οι συνδρομητές απελευθερώνουν εκτός από την ομιλία τους και την χρήση SMS.

Οι συνδρομητές που έχουν εγγραφεί στα προγράμματα του Vodafone Unlimited μπορούν να έχουν απεριόριστη επικοινωνία:
με συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής Vodafone
με όλα τα σταθερά δίκτυα της Ελλάδας
ακόμα και με όλους

Τέλος, το πρόγραμμα Vodafone Unlimited 195 προσφέρει επιπλέον δωρεάν πλοήγηση στο Internet από το κινητό, αλλά και εθνικές χρεώσεις για διεθνείς κλήσεις και κλήσεις περιαγωγής σε συγκεκριμένους Ευρωπαϊκούς προορισμούς, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού συνδρομητή.

Τα νέα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Unlimited απευθύνονται σε όλους τους ιδιώτες πελάτες/συνδρομητές, οι οποίοι αναζητούν ελεύθερη και απεριόριστη επικοινωνία κάθε στιγμή και προς όλα τα δίκτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου