moneyexpert.gr

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Συμφωνία Ομίλου Ιατρικού Αθηνών - Citibank

Συμφωνία με την Citibank υπέγραψε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών για τη δημιουργία του προγράμματος ιατρικών παροχών Health+Care. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους κατόχους καρτών Citibank Visa και MasterCard και τους παρέχει σημαντικά προνόμια - χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση στα προγράμματα των καρτών - στο σύνολο των Νοσηλευτικών Μονάδων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Με τη συμφωνία αυτή, τόσο οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Citibank Visa & MasterCard, όσο και τα μέλη των οικογενειών τους, σύζυγοι και παιδιά θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια και εκπτώσεις για την πραγματοποίηση ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του Ιατρικού Αθηνών. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Health+Care θα παρέχει τα παρακάτω προνόμια:

Έκπτωση 5% στα έξοδα Νοσηλείας σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου, σε περίπτωση που δεν καλύπτονται 100% από την ασφαλιστική τους εταιρεία.
Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο (με συμμετοχή € 20 ανά επίσκεψη)
Έκπτωση 20% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου (Δευτέρα – Παρασκευή, με τηλεφωνικό ραντεβού)
Έκπτωση 25% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα Εξωτερικά Ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου
Δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων (EMS) σε περιπτώσεις έκτακτης εισαγωγής σε Νοσοκομείο του Ομίλου, για Αττική και Θεσσαλονίκη
Check-Up σε προνομιακές τιμές για άνδρες, γυναίκες και παιδιά

Οι κάτοχοι των καρτών Citibank Visa & MasterCard μπορούν να κάνουν χρήση των προνομίων του προγράμματος Health+Care σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών: Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου και Ιατρικό Δάφνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου