moneyexpert.gr

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Παγκόσμιες τραπεζικές υπηρεσίες από την Citibank

Τις συναλλακτικές ανάγκες χιλιάδων ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στο εξωτερικό, αλλά και του μεγάλου αριθμού όσων ταξιδεύουν συχνά για δουλειές ή διασκέδαση, ή απλά κάνουν επενδύσεις σε ξένες αγορές έρχεται να καλύψει η νέα υπηρεσία Citigold Global Banking της Citibank.

Το Global Banking απευθύνεται αποκλειστικά σε πελάτες Citigold της Citibank και τους διευκολύνει μεταξύ άλλων στο άνοιγμα του λογαριασμού σε χώρα που θα μεταφερθούν, στην έκδοση μιας κάρτας στη χώρα αυτή, στην άμεση μεταφορά κεφαλαίων από τη μία χώρα στην άλλη και στην τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση από το ίδιο κεντρικό σημείο για οποιαδήποτε χώρα.

Αναλυτικά, η ολοκληρωμένη υπηρεσία Global Banking παρέχει στους πελάτες Citigold της Citibank τα εξής πλεονεκτήματα:

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού και δυνατότητα έκδοσης πιστωτικής κάρτας πριν ακόμη φθάσουν στη χώρα προορισμού τους
Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού και άμεση μεταφορά χρημάτων στα μέλη της οικογενείας τους που σπουδάζουν στο εξωτερικό
Δωρεάν πρόσβαση σε 550 Citigold Centers σε 36 χώρες για να απολαμβάνουν και στο εξωτερικό ευκολίες όπως αίθουσες συσκέψεων, τηλέφωνα για τοπικές συνδιαλέξεις, πρόσβαση στο internet, φαξ κ.α.
Δωρεάν γραμμή παγκόσμιας τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Citigold για άμεση σύνδεση με την υπηρεσία εξυπηρέτησης Citigold στην Ελλάδα.
Άμεσα διαθέσιμα μετρητά έως 10.000 Δολάρια ΗΠΑ σε περίπτωση ανάγκης.
Ολοκληρωμένη κάλυψη σε θέματα υγείας σε όλο τον κόσμο, από μία απλή ιατρική συμβουλή έως ένα σοβαρό ιατρικό περιστατικό με την υπηρεσία International SOS και την προσωπική κάρτα μέλους, 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα όλο τον χρόνο.

Καθώς οι άνθρωποι ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα, τους εξυπηρετεί να διατηρήσουν τη δοκιμασμένη τραπεζική σχέση που είχαν και στην πατρίδα τους, την πιστωτική τους κάρτα και φυσικά την άμεση και ασφαλή πρόσβαση στους λογαριασμούς τους. Η Citibank με την υπηρεσία Citigold Global Banking εξασφαλίζει τις συνθήκες αυτές όσο ελάχιστες τράπεζες σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου