moneyexpert.gr

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Συνδυαστική υπηρεσία από τη Cyta




Τις δυνατότητες της πλατφόρμας IMS που διαθέτει επιδιώκει να εκμεταλλευτεί περαιτέρω η Cyta Ελλάδας, η οποία πρόσφατα λάνσαρε το Commu-nicator.

Πρόκειται για μία νέα, ολοκληρωμένη πολυμεσική υπηρεσία η οποία προσφέρει συνδυασμό σταθερής τηλεφωνίας, βίντεοκλήσεων και ανταλλαγής στιγμιαίων μηνυμάτων (chat) σε ένα προϊόν προορισμένο για χρήση από υπολογιστή. Σύμφωνα με τη Cyta, το Communicator μετατρέπει εύκολα τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σε «σταθερό τηλέφωνο».

Νέος αριθμός
Με την ενεργοποίηση της εφαρμογής ο πελάτης αποκτά νέο τηλεφωνικό αριθμό (πρόκειται για κανονικό, γεωγραφικό αριθμό με αριθμοδότηση Cyta π.χ. 215ΧΧΧΧΧΧΧ) ώστε να πραγματοποιεί και να λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις /βιντεοκλήσεις ή να ανταλλάσσει στιγμιαία μηνύματα από τον υπολογιστή του στο χώρο του ή κατά τις μετακινήσεις του. Μοναδική προϋπόθεση για τη λειτουργία του Communicator αποτελεί η δυνατότητα σύνδεσης με το internet (π.χ. μέσω wi-fi).

Επικοινωνία
Το Communicator προσφέρει δωρεάν επικοινωνία με άλλους χρήστες της υπηρεσίας, δωρεάν κλήσεις προς σταθερά Cyta στην Ελλάδα, δωρεάν κλήσεις μεταξύ Communicator και βασικού σταθερού αριθμού Cyta 2play του ιδίου πελάτη και αντίστροφα, κ.ά.

Στο www.moneyexpert.gr μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της Cyta!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου